Kinderopvang in Melissant -D Kinderopvang in Melissant -D

Kinderopvang in Melissant

Graphic

Mogelijkheden voor kinderopvang in Melissant

Als je aan het werk gaat, wil je zeker weten dat je kind in goede handen is. Een fijne, veilige plek, waar je kind met liefde wordt verzorgd en waar het met plezier naartoe gaat. Bij kinderopvang Kibeo, ons groene label Wiedewei óf ons label voor christelijk-reformatorische opvang Elorah, kan je kind terecht voor dagopvang, peuteropvang (voorheen peuterspeelzaal of crèche) of buitenschoolse opvang. We bereiden je kind liefdevol voor op de toekomst. Bij ons maakt je kind vriendjes en ontwikkelt sociale vaardigheden in een warme en veilige omgeving. We stimuleren zelfvertrouwen en bieden volop ruimte voor talentontwikkeling. Ieder op het eigen tempo. Toegankelijk en dichtbij! Woon of werk je in de buurt van Melissant? Dan ben je misschien benieuwd naar de mogelijkheden voor kinderopvang in de buurt. Ook in Melissant staan we graag klaar voor jou en je kind. Lees hieronder meer over kinderopvang voor jouw kind en onze mogelijkheden in Melissant.

Altijd een vestiging in de buurt

Zoek meer vestigingen in de buurt

Geen geschikte vestiging in Melissant gevonden die past bij je wensen? Gebruik de vestigingzoeker om meer vestigingen te bekijken bij jou in de buurt!

Gebruik onze vestigingzoeker

Kinderopvang bij Kibeo

BSO in Melissant (4 tot 13 jaar)

BSO

Nieuwe dingen leren door leuke workshops te volgen of creatief ontspannen in het atelier. Bij onze Buitenschoolse opvang (BSO) mogen de kinderen meedenken over de activiteiten en wat ze zouden willen leren en doen. Elke BSO werkt met Doenkids, een online activiteitendatabase specifiek voor de kinderopvang. Wekelijks wordt er rondom een bepaald thema een programma boordevol activiteiten samengesteld. Zo hebben we altijd een uitdagend programma voor je kind.

Meer over BSO

Ouders vertellen

Contact met Kibeo

Heb je vragen over Kinderopvang bij Kibeo? Neem gerust contact met ons op!

Naar contactpagina