Kibeo Julianaweg in Melissant

Buitenschoolse opvang
We zijn gevestigd in openbare basisschool Roxenisse
Een kleinschalige BSO met uitdagend groen plein
Je kind ontwikkelt zijn of haar talent dankzij leuke en leerzame workshops na schooltijd

Welkom bij Kibeo Julianaweg in Melissant

Je kind heeft altijd wel wat te zien, te ontdekken of te doen bij Kibeo Julianaweg in Melissant. Je kind wordt met open armen ontvangen door onze vaste pedagogisch medewerker, iedere dag een vertrouwd gezicht voor je kind. Voor schooltijd kan je zoon of dochter rustig de dag beginnen bij de voorschoolse opvang. En na schooltijd krijgt je kind alle ruimte om zijn of haar talent te ontdekken met leuke en leerzame activiteiten. Je kind gaat samen met vriendjes en vriendinnetjes op avontuur en ze bedenken samen met welke thema’s ze aan de slag gaan. Dat is niet alleen leuk, maar zo leert je zoon of dochter ook samenwerken!

We zijn gevestigd in openbare basisschool Roxenisse waarmee we nauw samenwerken. Handig, maar ook vertrouwd en dichtbij, wanneer jouw schoolkind na schooltijd komt ontspannen op de BSO!

Wil je kijken of de buitenschoolse opvang bij jullie past? Je bent altijd van harte welkom om bij ons binnen te stappen. Of maak een afspraak voor een rondleiding bij Kibeo Julianaweg in Melissant. We maken graag kennis met je.

Marissa Meijer - Bakker
Vestigingsmanager

Contactgegevens

Openingstijden

  • Voorschoolse opvang geopend op ma vanaf 7.00 uur
  • Naschoolse opvang geopend op ma, di en do tot 18.30

Let op: Op sommige dagen gelden aangepaste openingstijden. Kijk voor alle sluitingsdagen in het reglement.

LRK-nummer BSO: 338296086 Meer info en download GGD-rapport

Ouders vertellen