Kibeo Anemaetstraat in Nieuwe-Tonge

Buitenschoolse opvang
Gevestigd in basisschool De Pannebakker
We doen veel leuke en afwisselende activiteiten. Kom gitaarspelen, voetballen of zandkastelen bouwen!
Je kind ontwikkelt zijn of haar talent dankzij leuke en leerzame workshops na schooltijd.

Welkom bij Kibeo Anemaetstraat in Nieuwe-Tonge

Je kind heeft altijd wel wat te zien, te ontdekken of te doen bij Kibeo Anemaetstraat in Nieuwe-Tonge. Je kind wordt met open armen ontvangen door onze vaste pedagogisch medewerker Carola. Voor schooltijd kan je zoon of dochter rustig de dag beginnen bij de voorschoolse opvang. En na schooltijd krijgt je kind alle ruimte om zijn of haar talent te ontdekken met leuke en leerzame activiteiten. Je kind gaat samen met vriendjes en vriendinnetjes op avontuur en ze bedenken samen met welke thema’s ze aan de slag gaan. Dat is niet alleen leuk, maar zo leert je zoon of dochter ook samenwerken!

We zijn gevestigd in openbare basisschool De Pannebakker waarmee we nauw samenwerken. Handig, maar ook vertrouwd en dichtbij, wanneer jouw schoolkind na schooltijd komt ontspannen op de BSO!

Wil je kijken of de buitenschoolse opvang bij jullie past? Je bent altijd van harte welkom om bij ons binnen te stappen. Of maak een afspraak voor een rondleiding bij Kibeo Anemaetstraat in Nieuwe-Tonge. We maken graag kennis met je.

Jolanda Vermaas
Vestigingsmanager
Jolanda Vermaas
Vestigingsmanager

Deze vestiging is erg gewild! Jouw gewenste startdatum en dagen waarop je opvang nodig hebt, bepalen wanneer je kind op deze vestiging terecht kan. Wacht daarom niet te lang met inschrijven. In sommige situaties komt je kind op de aanmeldlijst. We denken dan graag met je mee om de beste oplossing voor je te vinden.

Contactgegevens

Openingstijden

  • BSO op ma, di en do tot 18.30 uur

Let op, op onderstaande dagen is deze vestiging gesloten:

donderdag 26 + vrijdag 27 mei (Hemelvaartsdag + brugdag)
maandag 6 juni (2e Pinksterdag)

LRK-nummer BSO: 948194595 Meer info en download GGD-rapport

Ouders vertellen