Kibeo Bergweg Goes

Peutergroep
Buitenschoolse opvang
Gevestigd in wijkgebouw Jan Ligthart
Veel speelplezier op ons groene, uitdagende speelplein

Welkom bij Kibeo Bergweg Goes

Je kind heeft, samen met vriendjes, altijd wel wat te zien, te ontdekken of te doen bij kinderopvang Kibeo Bergweg in Goes. We zijn gevestigd in wijkgebouw Jan Ligthart.

We hebben op onze vestiging een peutergroep. Samen buiten op avontuur gaan op ons groene uitdagende speelplein, binnen in uitdagende hoeken spelen en samen uitdagende activiteiten vanuit het VVE-programma uitvoeren. Op deze manier wordt je kind optimaal voorbereid op de overstap naar de basisschool.

Na schooltijd krijgt je kind alle ruimte om zijn of haar talent te ontdekken door leuke en leerzame activiteiten. Je kind gaat samen met vriendjes en vriendinnetjes op avontuur en ze bedenken samen met welke thema’s ze aan de slag gaan. Dat is niet alleen leuk, maar zo leert je zoon of dochter ook samenwerken!

Ben je benieuwd waar je kind straks misschien eet, speelt en vriendjes maakt? Je bent altijd van harte welkom om bij ons binnen te stappen om te zien of Kibeo bij jou en je kind past. Of maak een afspraak voor een rondleiding bij kinderopvang Kibeo Bergweg in Goes. We maken graag kennis met je.

Martijn Krijger
Vestigingsmanager

Deze vestiging is erg gewild! Jouw gewenste startdatum en dagen waarop je opvang nodig hebt, bepalen wanneer je kind op deze vestiging terecht kan. Wacht daarom niet te lang met inschrijven. In sommige situaties komt je kind op de aanmeldlijst. We denken dan graag met je mee om de beste oplossing voor je te vinden.

Contactgegevens

Peutergroep (0113) 760 353
BSO (0113) 760 354

Openingstijden

  • Dagopvang geopend op ma t/m vr van 8.30 uur tot 12.30 uur
  • BSO geopend van ma t/m vr
    • Voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur
    • Naschoolse opvang tot 18.30 uur

Let op: Op sommige dagen gelden aangepaste openingstijden. Kijk voor alle sluitingsdagen in het reglement.

LRK-nummer kinderdagverblijf: 118347299 Meer info en download GGD-rapport
LRK-nummer BSO: 842213624 Meer info en download GGD-rapport

Ouders vertellen