Kibeo de Boemerang Zevenbergen

Dagopvang
Peutergroep
Buitenschoolse opvang
We zijn gevestigd in OBS De Boemerang waar we nauw mee samenwerken
Dankzij peuterstart goed voorbereid naar de basisschool
Via de ouderportal Mijn Kibeo zie je wat je kind allemaal beleeft en leert

Welkom bij Kibeo de Boemerang Zevenbergen

Je kind heeft, samen met vriendjes, altijd wel wat te zien, te ontdekken of te doen bij kinderopvang Kibeo de Boemerang in Zevenbergen. In de gezellige, fijne babygroep zorgen de babyspecialisten er met gerichte activiteiten voor dat je baby zich op zijn of haar eigen tempo ontwikkelt.

Peuters worden uitgedaagd om alles te leren wat zij of hij straks als kleuter nodig heeft. Kibeo de Boemerang werkt met Peuterstart, dit zijn gecertificeerde activiteitenprogramma’s die je kind in zijn of haar ontwikkeling stimuleren. Met de juiste activiteiten en materialen, een inspirerende omgeving en hulp van professionele pedagogisch medewerkers ontwikkelt je kind zich razendsnel! Door de nauwe samenwerking tussen de opvang en school leren peuters de kleuterjuf en eventueel toekomstige klasgenootjes kennen en groeit je kind op in een vertrouwde omgeving.

Je schoolkind kan voor schooltijd rustig de dag beginnen bij de voorschoolse opvang. En na schooltijd krijgt je kind alle ruimte om zijn of haar talent te ontdekken met leuke en leerzame activiteiten. Je kind gaat samen met vriendjes en vriendinnetjes op avontuur en ze bedenken samen met welke thema’s ze aan de slag gaan. Dat is niet alleen leuk, maar zo leert je zoon of dochter ook samenwerken!

We zijn gevestigd in openbare basisschool de Boemerang waarmee we nauw samenwerken. Handig voor jou, wanneer broertjes of zusjes naar de basisschool gaan. Maar ook vertrouwd en dichtbij, wanneer jouw schoolkind na schooltijd komt ontspannen op de BSO!

Ben je benieuwd waar je kind straks misschien eet, speelt, slaapt en vriendjes maakt? Je bent altijd van harte welkom om bij ons binnen te stappen om te zien of Kibeo bij jou en je kind past. Of maak een afspraak voor een rondleiding bij kinderopvang Kibeo de Boemerang in Zevenbergen. We maken graag kennis met je.

Kim Knottnerus
Vestigingsmanager

Deze vestiging is erg gewild! Jouw gewenste startdatum en dagen waarop je opvang nodig hebt, bepalen wanneer je kind op deze vestiging terecht kan. Wacht daarom niet te lang met inschrijven. In sommige situaties komt je kind op de aanmeldlijst. We denken dan graag met je mee om de beste oplossing voor je te vinden.

Contactgegevens

Dagopvang (0168) 226 040
Peutergroep en BSO (0168) 760 325

Openingstijden

  • Dagopvang geopend van ma t/m vr van 7.00 uur tot 18.30 uur
  • Peutergroep geopend van ma t/m vr van 8.30 uur tot 12.30 uur
  • BSO geopend op ma, di, do en vr
    • Voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur
    • Naschoolse opvang tot 18.30 uur

Let op: Op sommige dagen gelden aangepaste openingstijden. Kijk voor alle sluitingsdagen in het reglement.

LRK-nummer kinderdagverblijf: 151462409 Meer info en download GGD-rapport
LRK-nummer BSO: 201068850 Meer info en download GGD-rapport

Ouders vertellen