Kibeo de Fijne Aarde Fijnaart

Dagopvang
Peutergroep
Buitenschoolse opvang
We zijn gevestigd in het pand van basisschool de Fijne Aarde waarmee we nauw samenwerken
Rustige, aparte babygroep met speciaal opgeleide babyspecialisten
Via het ouderportaal zie je wat je kind allemaal beleeft en leert

Welkom bij Kibeo de Fijne Aarde Fijnaart

Bij Kibeo de Fijne Aarde creëren we elke dag een veilige en uitdagende speelomgeving voor alle kinderen. Ook voor de allerkleinsten. De dagopvang geeft je kind de ruimte om samen met vriendjes buiten op avontuur te gaan op het uitdagende speelplein. Binnen speelt en ontwikkelt je kind in uitdagende hoeken of, als je kindje nog klein is, leert zij of hij kruipen op zachte kleden.

Peuters worden uitgedaagd om alles te leren wat zij of hij straks als kleuter nodig heeft. Kibeo de Fijne Aarde werkt met Peuterstart, dit zijn gecertificeerde activiteitenprogramma’s die je kind in zijn of haar ontwikkeling stimuleren. Met de juiste activiteiten en materialen, een inspirerende omgeving en hulp van professionele pedagogisch medewerkers ontwikkelt je kind zich razendsnel!

Je schoolkind kan vóór en na schooltijd spelen, leren en ontdekken bij de buitenschoolse opvang. De pedagogisch medewerkers maken er altijd een leuke middag van! Waar heeft je kind zin in? Hij of zij is de baas. Natuurlijk zijn regels en afspraken belangrijk op de BSO, maar er is ook alle ruimte voor eigen inbreng, het zelfstandig maken van keuzes en het spelen met leeftijdsgenootjes.

We werken nauw samen met basisschool de Fijne Aarde. Een doorgaande leerlijn voor kinderen van 0 t/m 12 jaar onder één dak. Handig voor jou, wanneer broertjes of zusjes naar de basisschool gaan. Maar ook vertrouwd en dichtbij, wanneer jouw schoolkind na schooltijd komt ontspannen op de BSO!

Ben je benieuwd waar je kind straks misschien eet, speelt, slaapt en vriendjes maakt? Je bent altijd van harte welkom om bij ons binnen te stappen om te zien of Kibeo de Fijne Aarde bij jou en je kind past. Of maak een afspraak voor een rondleiding bij Kibeo de Fijne Aarde in Fijnaart. We maken graag kennis met je.

Thamara Trompert
Vestigingsmanager

Contactgegevens

Dagopvang (0168) 760 335
Peutergroep (0168) 760 336
BSO (0168) 760 337

Openingstijden

  • Dagopvang geopend van ma t/m vr van 7.30 uur tot 18.30 uur
  • BSO geopend van ma t/m vr
    • Voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur
    • Naschoolse opvang tot 18.30 uur

Let op: Op sommige dagen gelden aangepaste openingstijden. Kijk voor alle sluitingsdagen in het reglement.

LRK-nummer kinderopvang: 943353853 Meer info en download GGD-rapport
LRK-nummer BSO: 229459158 Meer info en download GGD-rapport

Ouders vertellen