Kibeo Hondsgalgweg in Dirksland

Peutergroep
Buitenschoolse opvang
We zijn gevestigd in basisschool De Inktvis waarmee we nauw samenwerken
De peuters doen veel gezamenlijke activiteiten met de kleuters
Je kind ontwikkelt zijn of haar talent dankzij leuke en leerzame workshops na schooltijd

Welkom bij Kibeo Hondsgalgweg in Dirksland

Je nieuwsgierige peuter heeft, samen met vriendjes, altijd wel wat te zien, ontdekken of doen bij Kibeo Hondsgalgweg in Dirksland. Samen buiten op avontuur in de tuin. Binnen in uitdagende hoeken spelen of in de kring luisteren naar een spannend voorleesverhaal. Je schoolkind kan voor schooltijd rustig de dag beginnen bij de voorschoolse opvang. En na schooltijd krijgt je kind alle ruimte om zijn of haar talent te ontdekken met leuke en leerzame activiteiten. Je kind gaat samen met vriendjes en vriendinnetjes op avontuur en ze bedenken samen met welke thema’s ze aan de slag gaan. Dat is niet alleen leuk, maar zo leert je zoon of dochter ook samenwerken!

We zijn gevestigd in openbare basisschool De Inktvis waarmee we nauw samenwerken. De peuters doen bijvoorbeeld regelmatig leerzame activiteiten samen met de kleuters en we delen met school een groot speelplein. Ook is het handig voor jou, wanneer broertjes of zusjes naar de basisschool gaan. Maar ook vertrouwd en dichtbij, wanneer jouw schoolkind na schooltijd komt ontspannen op de BSO!

Ben je benieuwd waar je kind straks misschien eet, speelt, slaapt en vriendjes maakt? Je bent altijd van harte welkom om te zien of Kibeo bij jou en je kind past. Maak een afspraak voor een rondleiding bij Kibeo Hondsgalgweg in Dirksland. We maken graag kennis met je!

Marissa Meijer - Bakker
Vestigingsmanager

Contactgegevens

Openingstijden

  • Peutergroep geopend op ma, di, do en vr van 8.30 uur tot 12.30 uur
  • BSO
    • Voorschoolse opvang geopend op ma t/m vr vanaf 7.00 uur
    • Naschoolse opvang geopend op ma, di, do, vr tot 18.30 uur

Let op: Op sommige dagen gelden aangepaste openingstijden. Kijk voor alle sluitingsdagen in het reglement.

LRK-nummer kinderdagverblijf: 906287704 Download GGD-rapport
LRK-nummer BSO: 416401065 Download GGD-rapport

Ouders vertellen