Kibeo I.G.J. van den Boschstraat Wilhelminadorp

Peutergroep
Buitenschoolse opvang
Je kind speelt heerlijk op het groene, uitdagende speelplein
Binnen heeft je kind alle ruimte om te dansen en te gymmen
Via het ouderportaal zie je wat je kind allemaal beleeft en leert

Welkom bij Kibeo I.G.J. van den Boschstraat Wilhelminadorp

Je kind heeft, samen met vriendjes, altijd wel wat te zien, te ontdekken of te doen bij kinderopvang I.G.J. van den Boschstraat in Wilhelminadorp. Samen buiten op avontuur gaan in de tuin, binnen in uitdagende hoeken spelen en samen uitdagende activiteiten vanuit het VVE-programma uitvoeren. Op deze manier wordt je kind optimaal voorbereid op de overstap naar de basisschool.

Na schooltijd krijgt je kind alle ruimte om zijn of haar talent te ontdekken door leuke en leerzame activiteiten. Je kind gaat samen met vriendjes en vriendinnetjes op avontuur en ze bedenken samen met welke thema’s ze aan de slag gaan. Dat is niet alleen leuk, maar zo leert je zoon of dochter ook samenwerken!

We zijn gevestigd De Stamperiusschool waarmee we nauw samenwerken. Handig voor jou, wanneer broertjes of zusjes naar de basisschool gaan. Maar ook vertrouwd en dichtbij, wanneer jouw schoolkind na schooltijd komt ontspannen op de BSO!

Ben je benieuwd waar je kind straks misschien eet, speelt en vriendjes maakt? Je bent altijd van harte welkom om bij ons binnen te stappen om te zien of Kibeo bij jou en je kind past. Of maak een afspraak voor een rondleiding bij kinderopvang I.G.J. van den Boschstraat in Wilhelminadorp. We maken graag kennis met je.

Monique Dek - Versluis
Vestigingsmanager

Contactgegevens

Openingstijden

  • Dagopvang geopend op wo en do van 8.30 uur tot 12.30 uur
  • Naschoolse opvang geopend op ma, di en do tot 18.30 uur

Let op: Op sommige dagen gelden aangepaste openingstijden. Kijk voor alle sluitingsdagen in het reglement.

LRK-nummer kinderdagverblijf : 972161776 Meer info en download GGD-rapport
LRK-nummer BSO: 333787201 Meer info en download GGD-rapport

Ouders vertellen