Kibeo Jongkoenstraat in Goedereede

Buitenschoolse opvang
Gevestigd in verenigingsgebouw 'Oostdam', een mooi, open gebouw met verschillende hoekjes
Ruime buitenspeelplaats om lekker te ravotten
Leuke, veilige speelzolder voor de oudere kinderen

Welkom bij Kibeo Jongkoenstraat in Goedereede

Je kind heeft altijd wel wat te zien, te ontdekken of te doen bij Kibeo Jongkoenstraat in Goedereede. Voor schooltijd kan je zoon of dochter rustig de dag beginnen bij de voorschoolse opvang. En na schooltijd krijgt je kind alle ruimte om zijn of haar talent te ontdekken met leuke en leerzame activiteiten. Je kind gaat samen met vriendjes en vriendinnetjes op avontuur en ze bedenken samen met welke thema’s ze aan de slag gaan. Dat is niet alleen leuk, maar zo leert je zoon of dochter ook samenwerken! We zitten in een mooi, open gebouw naast OBS Buten de Poorte en hebben hier een ruimte ter beschikking met verschillende gave hoeken en een veilige speelzolder voor de oudere kinderen.

Wil je kijken of de buitenschoolse opvang bij jullie past? Je bent altijd van harte welkom om bij ons binnen te stappen. Of maak een afspraak voor een rondleiding bij Kibeo Jongkoenstraat in Goedereede. We maken graag kennis met je.

Jeannette Klijn- Breen
Vestigingsmanager

Deze vestiging is erg gewild! Jouw gewenste startdatum en dagen waarop je opvang nodig hebt, bepalen wanneer je kind op deze vestiging terecht kan. Wacht daarom niet te lang met inschrijven. In sommige situaties komt je kind op de aanmeldlijst. We denken dan graag met je mee om de beste oplossing voor je te vinden.

Contactgegevens

Openingstijden

  • Voorschoolse opvang geopend op ma en di vanaf 7.00 uur
  • Naschoolse opvang geopend op ma, di en do tot 18.30 uur

Let op, op onderstaande dagen is deze vestiging gesloten:

donderdag 26 + vrijdag 27 mei (Hemelvaartsdag + brugdag)
maandag 6 juni (2e Pinksterdag)

LRK-nummer BSO: 393008678 Meer info en download GGD-rapport

Ouders vertellen