Kibeo Joseph Lunslaan Goes

Peutergroep
Buitenschoolse opvang
Gevestigd in Brede School Goese Polder
We betrekken je kind bij de invulling van de dag; van activiteiten verzinnen tot helpen met het snijden van fruit
Je schoolkind ontwikkelt zijn of haar talent dankzij leuke en leerzame workshops na schooltijd.

Welkom bij Kibeo Joseph Lunslaan Goes

Je kind heeft, samen met vriendjes, altijd wel wat te zien, te ontdekken of te doen bij kinderopvang Kibeo Joseph Lunslaan in Goes. Samen buiten op avontuur gaan op ons groene uitdagende speelplein, binnen in uitdagende hoeken spelen en samen uitdagende activiteiten vanuit het VVE-programma uitvoeren. Op deze manier wordt je kind optimaal voorbereid op de overstap naar de basisschool.

Op onze vestiging is een sportmedewerker werkzaam. Na schooltijd krijgt je kind alle ruimte om zijn of haar talent te ontdekken door leuke en leerzame activiteiten. Je kind gaat samen met vriendjes en vriendinnetjes op avontuur en ze bedenken samen met welke thema’s ze aan de slag gaan. Dat is niet alleen leuk, maar zo leert je zoon of dochter ook samenwerken!

We werken samen met de Holtkampschool aan een doorgaande leerlijn. Handig voor jou, wanneer broertjes of zusjes naar de basisschool gaan. Maar ook vertrouwd en dichtbij, wanneer jouw schoolkind na schooltijd komt ontspannen op de BSO!

Ben je benieuwd waar je kind straks misschien eet, speelt en vriendjes maakt? Je bent altijd van harte welkom om bij ons binnen te stappen om te zien of Kibeo bij jou en je kind past. Of maak een afspraak voor een rondleiding bij kinderopvang Kibeo Joseph Lunslaan in Goes. We maken graag kennis met je.

Kimberley Sinke
Vestigingsmanager

Deze vestiging is erg gewild! Jouw gewenste startdatum en dagen waarop je opvang nodig hebt, bepalen wanneer je kind op deze vestiging terecht kan. Wacht daarom niet te lang met inschrijven. In sommige situaties komt je kind op de aanmeldlijst. We denken dan graag met je mee om de beste oplossing voor je te vinden.

Contactgegevens

Openingstijden

  • Peutergroep is geopend op ma t/m vr van 8.30 uur tot 12.30 uur
  • BSO geopend op ma t/m vr
    • Voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur
    • Buitenschoolse opvang tot 18.30 uur

Let op: Op sommige dagen gelden aangepaste openingstijden. Kijk voor alle sluitingsdagen in het reglement.

LRK-nummer kinderdagverblijf: 139241437 Meer info en download GGD-rapport
LRK-nummer BSO: 145041657 Meer info en download GGD-rapport

Ouders vertellen