Kibeo Molenlaan 26 in Sommelsdijk

Dagopvang
Peutergroep
Buitenschoolse opvang
Gevestigd in de J.C. van Gentschool waarmee we nauw samenwerken
Je kind speelt en beweegt lekker veel buiten op het leuke plein
Speciaal opgeleide babyspecialisten en altijd een vertrouwd gezicht voor je kind

Welkom bij Kibeo Molenlaan 26 in Sommelsdijk

Je kind heeft, samen met vriendjes, altijd wel wat te zien, te ontdekken of te doen bij Kibeo Molenlaan 26 in Sommelsdijk. Samen buiten op avontuur gaan in de tuin. Binnen in uitdagende hoeken spelen of, als je kindje nog klein is, leren kruipen op zachte kleden.

Peuters worden uitgedaagd om alles te leren wat zij of hij straks als kleuter nodig heeft. Kibeo Molenlaan werkt met Peuterstart, dit zijn gecertificeerde activiteitenprogramma’s die je kind in zijn of haar ontwikkeling stimuleren. Met de juiste activiteiten en materialen, een inspirerende omgeving en hulp van professionele pedagogisch medewerkers ontwikkelt je kind zich razendsnel!

Je schoolkind kan voor schooltijd rustig de dag beginnen bij de voorschoolse opvang. En na schooltijd krijgt je kind alle ruimte om zijn of haar talent te ontdekken met leuke en leerzame activiteiten. Je kind gaat samen met vriendjes en vriendinnetjes op avontuur en ze bedenken samen met welke thema’s ze aan de slag gaan. Dat is niet alleen leuk, maar zo leert je zoon of dochter ook samenwerken!

We zijn gevestigd in openbare basisschool J.C. van Gent waarmee we nauw samenwerken. Handig voor jou, wanneer broertjes of zusjes naar de basisschool gaan. Maar ook vertrouwd en dichtbij, wanneer jouw schoolkind na schooltijd komt ontspannen op de BSO!

Ben je benieuwd waar je kind straks misschien eet, speelt, slaapt en vriendjes maakt? Je bent altijd van harte welkom om bij ons binnen te stappen om te zien of Kibeo bij jou en je kind past. Of maak een afspraak voor een rondleiding bij Kibeo Molenlaan 26 in Sommelsdijk. We maken graag kennis met je.

Elizabeth Neels
Vestigingsmanager

Contactgegevens

Openingstijden

  • Dagopvang geopend van ma t/m vr van 7.30 uur tot 18.30 uur
  • BSO geopend van ma t/m vr
    • Voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur
    • Naschoolse opvang tot 18.30 uur

Let op: Op sommige dagen gelden aangepaste openingstijden. Kijk voor alle sluitingsdagen in het reglement.

LRK-nummer kinderdagverblijf: 179557373 Meer info en download GGD-rapport
LRK-nummer BSO: 523615796 Meer info en download GGD-rapport

Ouders vertellen