Kibeo Van Halenstraat in Oude-Tonge

Dagopvang
Peutergroep
Buitenschoolse opvang
We zijn gevestigd in OBS Het Startblok, waarmee we nauw samenwerken
Vestiging met aparte baby-dreumesgroep, peutergroep én grote BSO
Dankzij peuterstart gaat je peuter goed voorbereid naar de basisschool

Welkom bij Kibeo Van Halenstraat in Oude-Tonge

Je kind heeft, samen met vriendjes, altijd wel wat te zien, te ontdekken of te doen bij Kibeo Van Halenstraat in Oude-Tonge. Samen buiten op avontuur gaan in de groene tuin. Binnen in uitdagende hoeken spelen of, als je kindje nog klein is, leren kruipen op zachte kleden. De peuters doen veel gezamenlijke activiteiten met de kleuters. Zo werken we aan de ontwikkeling van een peuter-kleuterplein, waar peuters en kleuters samen worden gestimuleerd in verschillende ontwikkelingsgebieden, bijvoorbeeld het leren van nieuwe woordjes, het oefenen van de motoriek en zelfstandig na te denken. Je schoolkind kan voor schooltijd rustig de dag beginnen bij de voorschoolse opvang. En na schooltijd krijgt je kind alle ruimte om zijn of haar talent te ontdekken met leuke en leerzame activiteiten. Je kind gaat samen met vriendjes en vriendinnetjes op avontuur en ze bedenken samen met welke thema’s ze aan de slag gaan. Dat is niet alleen leuk, maar zo leert je zoon of dochter ook samenwerken!

We zijn gevestigd in openbare basisschool Het Startblok waarmee we nauw samenwerken. Handig voor jou, wanneer broertjes of zusjes naar de basisschool gaan. Maar ook vertrouwd en dichtbij, wanneer jouw schoolkind na schooltijd komt ontspannen op de BSO!

Ben je benieuwd waar je kind straks misschien eet, speelt, slaapt en vriendjes maakt? Je bent altijd van harte welkom om bij ons binnen te stappen om te zien of Kibeo bij jou en je kind past. Of maak een afspraak voor een rondleiding bij Kibeo Van Halenstraat in Oude-Tonge. We maken graag kennis met je.

Annemiek Hass
Vestigingsmanager

Contactgegevens

Openingstijden

  • Dagopvang is geopend van ma t/m vr van 7.30 uur tot 18.30 uur
  • BSO is geopend van ma t/m vr
    • Voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur
    • Naschoolse opvang  tot 18.30 uur

Let op: Op sommige dagen gelden aangepaste openingstijden. Kijk voor alle sluitingsdagen in het reglement.

LRK-nummer kinderdagveblijf: 222976275 Meer info en download GGD-rapport
LRK-nummer BSO: 747096211 Meer info en download GGD-rapport

Ouders vertellen