Kindcentrum De Arenberg Zevenbergen

Dagopvang
Peutergroep
Buitenschoolse opvang
We vormen samen Basisschool de Arenberg een kindcentrum
Rustige, aparte babygroepen met speciaal opgeleide babyspecialisten
Op deze vestiging vind je Wereldmakers. Bij Wereldmakers beleeft je kind avonturen op de BSO en ontdekt zij of hij steeds weer een nieuwe wereld.

Welkom bij Kindcentrum De Arenberg Zevenbergen

Je kind heeft, samen met vriendjes, altijd wel wat te zien, te ontdekken of te doen bij Kindcentrum De Arenberg in Zevenbergen. In de gezellige, fijne babygroep zorgen de babyspecialisten er met gerichte activiteiten voor dat je baby zich op zijn of haar eigen tempo ontwikkelt.

Peuters worden uitgedaagd om alles te leren wat zij of hij straks als kleuter nodig heeft. Kindcentrum De Arenberg werk met Peuterstart, dit zijn gecertificeerde activiteitenprogramma’s die je kind in zijn of haar ontwikkeling stimuleren. Met de juiste activiteiten en materialen, een inspirerende omgeving en hulp van professionele pedagogisch medewerkers ontwikkelt je kind zich razendsnel! Door de nauwe samenwerking tussen de opvang en school leren peuters de kleuterjuf en eventueel klasgenootjes kennen en groeit je kind op in een vertrouwde omgeving.

Je schoolkind kan voor schooltijd rustig de dag beginnen bij de voorschoolse opvang. En na schooltijd krijgt je kind alle ruimte om zijn of haar talent te ontdekken met leuke en leerzame activiteiten. Je kind gaat samen met vriendjes en vriendinnetjes op avontuur en ze bedenken samen met welke thema’s ze aan de slag gaan. Dat is niet alleen leuk, maar zo leert je zoon of dochter ook samenwerken!

Samen met de basisschool vormen we Kindcentrum De Arenberg. Kinderen van 0 t/m 12 jaar, leren, spelen, ontwikkelen en ontmoeten onder één dak. We werken nauw samen, vanuit één visie. Voor je kind betekent dit dat er een vloeiende overgang is tussen opvang en onderwijs. De ontwikkeling van je kind wordt in een doorgaande lijn gevolgd.

Ben je benieuwd waar je kind straks misschien eet, speelt, slaapt en vriendjes maakt? Je bent altijd van harte welkom om bij ons binnen te stappen om te zien of Kibeo bij jou en je kind past. Of maak een afspraak voor een rondleiding bij Kindcentrum De Arenberg in Zevenbergen. We maken graag kennis met je.

Joy Blom
Vestigingsmanager

Deze vestiging is erg gewild! Jouw gewenste startdatum en dagen waarop je opvang nodig hebt, bepalen wanneer je kind op deze vestiging terecht kan. Wacht daarom niet te lang met inschrijven. In sommige situaties komt je kind op de aanmeldlijst. We denken dan graag met je mee om de beste oplossing voor je te vinden.

Contactgegevens

Dagopvang (0168) 760 320
Peutergroep en BSO (0168) 760 321

Openingstijden

  • Dagopvang geopend van ma t/m vr van 7.30 uur tot 18.30 uur
  • BSO geopend van ma t/m vr
    • Voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur
    • Naschoolse opvang tot 18.30 uur

Let op: Op sommige dagen gelden aangepaste openingstijden. Kijk voor alle sluitingsdagen in het reglement.

LRK-nummer dagopvang: 190284080 Meer info en download GGD-rapport
LRK-nummer BSO: 102499007 Meer info en download GGD-rapport

Ouders vertellen