Kindcentrum de Baayaert Wouw

Dagopvang
Peutergroep
Buitenschoolse opvang
We zijn gevestigd in basisschool De Baayaert waarmee we nauw samenwerken.
Altijd een vertrouwd gezicht voor je kind
Via het ouderportaal zie je wat je kind allemaal beleeft en leert

Welkom bij Kindcentrum de Baayaert Wouw

Bij Kindcentrum de Baayaert creëren we elke dag een veilige en uitdagende speelomgeving voor alle kinderen. Ook voor de allerkleinsten. De kleinschalige dagopvang geeft je kind de ruimte om samen met vriendjes buiten op avontuur te gaan op het uitdagende speelplein. Binnen speelt en ontwikkelt je kind in uitdagende hoeken of, als je kindje nog klein is, leert zij of hij kruipen op zachte kleden.

Peuters worden uitgedaagd om alles te leren wat zij of hij straks als kleuter nodig heeft. Kindcentrum de Baayaert werkt met Peuterstart, dit zijn gecertificeerde activiteitenprogramma’s die je kind in zijn of haar ontwikkeling stimuleren. Met de juiste activiteiten en materialen, een inspirerende omgeving en hulp van professionele pedagogisch medewerkers ontwikkelt je kind zich razendsnel!

Je schoolkind kan vóór en na schooltijd spelen, leren en ontdekken bij de buitenschoolse opvang. De pedagogisch medewerkers maken er altijd een leuke middag van! Waar heeft je kind zin in? Hij of zij is de baas. Natuurlijk zijn regels en afspraken belangrijk op de BSO, maar er is ook alle ruimte voor eigen inbreng, het zelfstandig maken van keuzes en het spelen met leeftijdsgenootjes.

We vormen samen met de basisschool een kindcentrum. Een doorgaande leerlijn voor kinderen van 0 t/m 12 jaar onder één dak. Handig voor jou, wanneer broertjes of zusjes naar de basisschool gaan. Maar ook vertrouwd en dichtbij, wanneer jouw schoolkind na schooltijd komt ontspannen op de BSO!

Ben je benieuwd waar je kind straks misschien eet, speelt, slaapt en vriendjes maakt? Je bent altijd van harte welkom om bij ons binnen te stappen om te zien of Kindcentrum de Baayaert bij jou en je kind past. Of maak een afspraak voor een rondleiding bij Kindcentrum de Baayaert in Wouw. We maken graag kennis met je.

 In verband met de nieuwsbouw van ons kindcentrum is ons tijdelijke adres: Strijp 27, 4724 EM Wouw. 

Dominique Keulemans
Vestigingsmanager

Deze vestiging is erg gewild! Jouw gewenste startdatum en dagen waarop je opvang nodig hebt, bepalen wanneer je kind op deze vestiging terecht kan. Wacht daarom niet te lang met inschrijven. In sommige situaties komt je kind op de aanmeldlijst. We denken dan graag met je mee om de beste oplossing voor je te vinden.

Contactgegevens

Dagopvang 06 59 88 88 62
Peutergroep en BSO 06 29 38 78 65

Openingstijden

  • Dagopvang geopend van ma t/m vr van 7.30 tot 18.30 uur
  • Peutergroep geopend op ma, di, wo en vr van 8.30 uur tot 12.30 uur
  • BSO is geopend van ma t/m vr
    • Voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur
    • Naschoolse opvang tot 18.30 uur

Let op: Op sommige dagen gelden aangepaste openingstijden. Kijk voor alle sluitingsdagen in het reglement.

LRK-nummer kinderdagverblijf: 197972809 Meer info en download GGD-rapport
LRK-nummer BSO: 188195646 Meer info en download GGD-rapport

Ouders vertellen