Kindcentrum de Klimroos Roosendaal

Dagopvang
Peutergroep
Buitenschoolse opvang
We vormen samen met de basisschool Kindcentrum de Klimroos
Vervroegde opvang vanaf 7.00 uur mogelijk
Je kind ontwikkelt zijn of haar talent dankzij leuke en leerzame workshops na schooltijd

Welkom bij Kindcentrum de Klimroos Roosendaal

Bij Kindcentrum de Klimroos creëren we elke dag een veilige en uitdagende speelomgeving voor alle kinderen. Ook voor de allerkleinsten. De dagopvang geeft je kind de ruimte om samen met vriendjes buiten op avontuur te gaan op het uitdagende speelplein. Binnen speelt en ontwikkelt je kind in uitdagende hoeken of, als je kindje nog klein is, leert zij of hij kruipen op zachte kleden.

Peuters worden uitgedaagd om alles te leren wat zij of hij straks als kleuter nodig heeft. Kindcentrum de Klimroos werkt met Peuterstart, dit zijn gecertificeerde activiteitenprogramma’s die je kind in zijn of haar ontwikkeling stimuleren. Met de juiste activiteiten en materialen, een inspirerende omgeving en hulp van professionele pedagogisch medewerkers ontwikkelt je kind zich razendsnel!

Je schoolkind kan vóór en na schooltijd spelen, leren en ontdekken bij de buitenschoolse opvang. De pedagogisch medewerkers maken er altijd een leuke middag van! Waar heeft je kind zin in? Hij of zij is de baas. Natuurlijk zijn regels en afspraken belangrijk op de BSO, maar er is ook alle ruimte voor eigen inbreng, het zelfstandig maken van keuzes en het spelen met leeftijdsgenootjes.

We vormen samen met de basisschool een kindcentrum. Een doorgaande leerlijn voor kinderen van 0 t/m 12 jaar onder één dak. Handig voor jou, wanneer broertjes of zusjes naar de basisschool gaan. Maar ook vertrouwd en dichtbij, wanneer jouw schoolkind na schooltijd komt ontspannen op de BSO!

Ben je benieuwd waar je kind straks misschien eet, speelt, slaapt en vriendjes maakt? Je bent altijd van harte welkom om bij ons binnen te stappen om te zien of Kindcentrum de Klimroos bij jou en je kind past. Of maak een afspraak voor een rondleiding bij Kindcentrum de Klimroos in Roosendaal. We maken graag kennis met je.

Bernou Hendriks
Vestigingsmanager

Contactgegevens

Dagopvang (0165) 235 414
Peutergroep en BSO (0165) 235 415

Openingstijden

  • Dagopvang geopend van ma t/m vr van 7.30 uur tot 18.30 uur
  • Peutergroep geopend van ma t/m vr 8.30 uur tot 12.30 uur
  • BSO geopend van ma t/m vr
    • Voorschoolse opvang geopend vanaf 7.00 uur
    • Naschoolse opvang tot 18.30 uur

Let op: Op sommige dagen gelden aangepaste openingstijden. Kijk voor alle sluitingsdagen in het reglement.

LRK-nummer kinderdagverblijf: 123718703 Meer info en download GGD-rapport
LRK-nummer BSO: 186550558 Meer info en download GGD-rapport

Ouders vertellen