Kindcentrum de Regenboog Ooltgensplaat

Dagopvang
Peutergroep
Buitenschoolse opvang
We zijn gevestigd in basisschool De Regenboog, waarmee we nauw samenwerken
Dankzij Peuterstart, gaat je peuter goed voorbereid naar de basisschool
Altijd een vertrouwd gezicht voor je kind

Welkom bij Kindcentrum de Regenboog Ooltgensplaat

Je kind heeft altijd wel wat te zien, te ontdekken of te doen bij de opvang van Kindcentrum de Regenboog in Ooltgensplaat. De kleinschalige dagopvang geeft je kind de ruimte om samen met vriendjes buiten op avontuur gaan op het uitdagende speelplein. Binnen speelt en ontwikkelt je kind in uitdagende hoeken of, als je kindje nog klein is, leert zij of hij kruipen op zachte kleden.
Peuters worden uitgedaagd om alles te leren wat zij of hij straks als kleuter nodig heeft. Kindcentrum de Regenboog Ooltgensplaat werkt met Peuterstart, dit zijn gecertificeerde activiteitenprogramma’s die je kind in zijn of haar ontwikkeling stimuleren. Met de juiste activiteiten en materialen, een inspirerende omgeving en hulp van professionele pedagogisch medewerkers ontwikkelt je kind zich razendsnel!
Je schoolkind kan voor schooltijd rustig de dag beginnen bij de voorschoolse opvang. Na schooltijd kan je kind zich heerlijk uitleven op de Sport-BSO Ooltgensplaat,  waar we gebruik maken van de sportvelden van v.v. O.F.B. We zijn altijd in voor een potje hockey, voetbal of een ander sportief spel! Maar naast sporten is er ook genoeg ruimte voor ontspanning!

We vormen samen met openbare basisschool De Regenboog een IKC. Een doorgaande leerlijn voor kinderen van 0 t/m 12 jaar onder één dak. Handig voor jou, wanneer broertjes of zusjes naar de basisschool gaan. Maar ook vertrouwd en dichtbij, wanneer jouw schoolkind na schooltijd komt ontspannen op de BSO!

Ben je benieuwd waar je kind straks misschien eet, speelt, slaapt en vriendjes maakt? Je bent altijd van harte welkom om bij ons binnen te stappen om te zien of Kindcentrum de Regenboog bij jou en je kind past. Of maak een afspraak voor een rondleiding bij Kindcentrum de Regenboog in Ooltgensplaat. We maken graag kennis met je.

Jamie Kersten
Vestigingsmanager

Deze vestiging is erg gewild! Jouw gewenste startdatum en dagen waarop je opvang nodig hebt, bepalen wanneer je kind op deze vestiging terecht kan. Wacht daarom niet te lang met inschrijven. In sommige situaties komt je kind op de aanmeldlijst. We denken dan graag met je mee om de beste oplossing voor je te vinden.

Contactgegevens

Openingstijden

  • Dagopvang is geopend van ma t/m vr van 7.30 uur tot 18.30 uur
  • BSO is geopend op ma t/m vr
    • Voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur
    • Naschoolse opvang tot 18.30 uur

Let op: Op sommige dagen gelden aangepaste openingstijden. Kijk voor alle sluitingsdagen in het reglement.

LRK-nummer kinderdagverblijf: 846365583 Meer info en download GGD-rapport
LRK-nummer BSO : 327776420 Meer info en download GGD-rapport

Ouders vertellen