• In de school
 • Peuters
 • Reformatorische opvang
 • Spelend leren

Welkom bij Kibeo in Krabbendijke

In verband met de nieuwbouw van de Julianaschool, zijn wij vanaf 1 mei tijdelijk verhuisd naar Kibeo Burgemeester Sandbergstraat. We blijven een reformatorische vestiging en houden nauw contact met de Julianaschool. Wanneer de nieuwbouw is gerealiseerd, zullen wij weer onze intrek nemen in de school.

Bij ons op de groep krijgt je peuter de christelijke waarden en normen mee, zoals je kind dat thuis gewend is. We beginnen en eindigen de dag altijd met een gebed, we zingen psalmen en luisteren in de kring met z’n allen naar een verhaal uit de Bijbel. Hierdoor is je kind al op jonge leeftijd vertrouwd met Gods Woord. Onze activiteiten zijn goed voor de ontwikkeling en vooral ook heel erg leuk! En jij weet dat je kind bij ons in deskundige en vertrouwde handen is.

Kom gerust eens langs voor een rondleiding en ontdek of Kibeo bij jou en je kind past. We maken graag kennis met jou, want jij wordt nauw betrokken bij de opvang van je zoon of dochter.

Vriendelijke groet,
Arieke Dijksterhuis
Vestigingsmanager

Goed om te weten
 • De Bijbel is ons uitgangspunt
 • Elke dag bidden, zingen en lezen uit de Bijbel
 • Gevestigd in de Julianaschool waarmee we nauw samenwerken
 • Via de ouderportal Mijn Kibeo zie je wat je kind allemaal beleeft en leert
Dagopvang in het kort
 • Geopend op ma t/m do van 8.00-12.00 uur
 • Voor kinderen van 2 en 3 jaar
 • Dankzij peuterstart, gaat je peuter goed voorbereid naar de basisschool
 • GGD-rapport Dagopvang

Je peuter op ontdekkingstocht

Je kleine dreumes wordt 2 jaar, je hebt nu een ontdekkende peuter! Peuters worden snel zelfstandiger, zijn nieuwsgierig en spelen graag met leeftijdsgenootjes.

Spelenderwijs leren en groeien
Zoek jij voor je peuter een fijne opvang die geborgenheid en aandacht biedt en jouw kleintje ook voorbereidt op de basisschool? Met peuterstart van Kibeo krijgt je peuter de kans om op onderzoek uit te gaan, ervaringen op te doen en grenzen op te zoeken. Samen met vriendjes en vriendinnetjes leren én groeien ze. Samen met jou zorgen we ervoor dat je peuter zich stap voor stap ontwikkelt tot een kind dat straks klaar is voor de basisschool.

Spelenderwijs leren

Wanneer je peuter bij ons komt spelen, maakt hij of zij al heel snel een nieuw vriendje; Bas. Bas is een pop en maakt allerlei herkenbare, gewone, leuke en ook spannende dingen mee.

Nieuwe vaardigheden
Bas leert je peuter spelenderwijs een heleboel, zoals vriendjes maken en allerlei begrippen, zoals ‘groot’ en ‘klein’. Al zingend leert je zoon of dochter tellen en hoeveel dagen er in de week zitten.

Even binnenkijken...

Reformatorische kinderopvang - Kibeo

Welkom bij Kibeo

Stap binnen bij een vestiging bij jou in de buurt. Of maak een afspraak voor een rondleiding.

Contact

Hinkelingestraat 10
(tijdelijk adres: Burg. Sandbergstraat 15a, Krabbendijke)
4413 AG Krabbendijke

E-mail: refHinkelingestraat@kibeo.nl
Telefoon: 06 20 02 41 58

Routebeschrijving Rondleiding

nl_NL