MJL_3405 MJL_3405

Kinderopvang in gemeente Goeree-Overflakkee

Graphic

Mogelijkheden voor kinderopvang in de gemeente Goeree-Overflakkee

Als je aan het werk gaat, wil je zeker weten dat je kind in goede handen is. Een fijne, veilige plek, waar je kind met liefde wordt verzorgd en waar het met plezier naartoe gaat. Bij kinderopvang Kibeo, ons groene label Wiedewei óf ons label voor christelijk-reformatorische opvang Elorah, kan je kind terecht voor dagopvang, peuteropvang (voorheen peuterspeelzaal of crèche) of buitenschoolse opvang. We bereiden je kind liefdevol voor op de toekomst. Bij ons maakt je kind vriendjes en ontwikkelt sociale vaardigheden in een warme en veilige omgeving. We stimuleren zelfvertrouwen en bieden volop ruimte voor talentontwikkeling. Ieder op het eigen tempo. Toegankelijk en dichtbij! Woon of werk je in de gemeente Goeree-Overflakkee? Dan ben je misschien benieuwd naar de mogelijkheden voor kinderopvang in de buurt. Ook in de gemeente Goeree-Overflakkee staan we graag klaar voor jou en je kind. Bekijk onze mogelijkheden in de gemeente Goeree-Overflakkee.

Altijd een vestiging in de buurt

Kinderopvangtoeslag

Als jij en je partner allebei werken of studeren, kom je vaak in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Dit is een tegemoetkoming in de kosten van kinderopvang. Je krijgt soms tot wel 70% van de kosten terug. Hoeveel toeslag je krijgt, hangt af van je inkomen, het aantal uur dat je werkt en het aantal kinderen waarvoor je opvang nodig hebt. De tarieven bij Kibeo zijn bruto tarieven, hierover ontvang je nog kinderopvangtoeslag. Als we spreken over netto kosten, dan is de kinderopvangtoeslag hier vanaf gehaald.

Voor meer informatie en het aanvragen van toeslag kijk je op toeslagen.nl.

Hulp bij toeslag?
We snappen dat kinderopvangtoeslag aanvragen best lastig kan zijn. Daarom helpen we je graag. Maak een afspraak op ons Servicekantoor en wij ondersteunen je bij het invullen van jouw aanvraag.

Gemeentelijke tegemoetkoming voor peuteropvang

De overheid vindt het erg belangrijk dat alle peuters de kans krijgen om met leeftijdsgenootjes naar de dagopvang te gaan. Dit is goed voor de ontwikkeling van je kind, want hier maakt je peuter vriendjes, leert tellen, zingt liedjes en nog veel meer! Zo is je kind, wanneer hij of zij 4 jaar wordt, goed voorbereid op de basisschool.

Om dit extra te stimuleren, komen sommige gemeenten je tegemoet in de kosten voor dagopvang. Dit geldt zowel voor peuters die een extra steuntje in de rug nodig hebben, als voor ouders die géén recht hebben op kinderopvangtoeslag en dus een maandelijkse ouderbijdrage betalen.

Bekijk onder welke regeling je valt in de gemeente Goeree-Overflakkee:

Kies hieronder de situatie die bij je past

MJL_3272

Contactgegevens

Bereikbaar:

  • maandag t/m vrijdag van 8:00 – 17:00 uur
  • tijdens schoolvakanties maandag t/m vrijdag van 8:30 – 17:00 uur