Jarige Jet!

Jarige JetDe laatste weken stonden bij ons in het gezin in het teken van Jet’s verjaardag. Ze werd alweer 7 jaar! Om maar meteen met een cliché te beginnen… wat gaat de tijd toch ontzettend snel. Van dat kleine, lieve baby’tje is ze in no time (voor mijn gevoel dan) veranderd in een grote, stoere meid. Afijn, terug naar de voorbereiding: lijstjes werden gemaakt, uitnodigingen geschreven, de taart besteld en traktaties gemaakt. Al die voorpret maakt van een verjaardag echt een kinderfeest waar je samen naar toe leeft.

En toen was het eindelijk zo ver.

‘s Morgens vroeg stonden we met z’n allen zingend aan haar bed en daarna naar beneden voor het grote cadeau: een nieuwe fiets. Na een proefrondje door de straat ging ze op haar nieuwe fiets naar school en uiteraard werd er in de klas getrakteerd. ‘s Middags kwam de visite en kreeg onze jarige Jet nog veel meer cadeaus. Toen Jet moe en voldaan in bed lag, kon ze alleen nog maar zeggen dat dit de mooiste dag ooit was. Deel 1 van de missie was geslaagd.

Met nog heel veel zin in haar kinderfeestje viel onze grote, kleine meid in slaap.

Maar toen kwam er een kink in de kabel… zeg maar gerust een breuk in de pols.

Op de vooravond van haar kinderfeestje ging Jet nog even skeeleren. Helaas eindigde dit avontuur in het ziekenhuis, met gips om haar pols. Een enorme teleurstelling natuurlijk, maar stoer als ze is, ontving ze met een glimlach de volgende Jet in het gipsdag een aantal van haar lieve vriendjes. Helaas niet om te feesten, maar wel om hen over haar avontuur in het ziekenhuis te vertellen! Haar arm deed door al die troostcadeautjes al een stuk minder pijn.

Het gaat weer helemaal beter met Jet. Inmiddels haalt ze alweer de grootste stunten uit met haar gegipste arm!

Jullie zullen dus nog even geduld moeten hebben voor mijn volgende blog….

….Hoe overleef ik een kinderfeestje!?

nl_NL