Christelijk reformatorische opvang

 

Kinderen van ouders met een christelijke geloofsovertuiging zijn van harte welkom te komen spelen bij één van onze christelijk reformatorische vestigingen. Op deze groepen is de Bijbel steeds het uitgangspunt in de manier waarop we omgaan met elkaar. De pedagogisch medewerkers die op deze vestigingen werken hebben zelf ook een christelijk reformatorische achtergrond.

Reformatorische kinderopvang - Kibeo
Reformatorische kinderopvang Goes - Kibeo

We bouwen aan een vertrouwde omgeving waarin kinderen ontdekken dat ze waardevol en kostbaar zijn in Gods ogen en uniek door de gaven en talenten die ze van Hem hebben ontvangen. We stimuleren de kinderen om die talenten te ontwikkelen. In de wetenschap dat ze geliefd zijn. Samen spelen, samen delen is daarbij een van de uitgangspunten.

Ook in de manier waarop we omgaan met elkaar is de Bijbel steeds ons uitgangspunt. In de samenwerking tussen medewerkers, kinderen en u als ouder vinden we het belangrijk om te leven vanuit de Bijbelse principes.

Daarbij zijn respect voor elkaar, hulp bieden aan anderen, eerlijkheid en openhartigheid belangrijke pijlers. Daarnaast vinden we het belangrijk dat er geen gejaagdheid heerst op onze vestigingen en dat er voor een ieder tijd wordt genomen.

Mogelijkheden

Voor kinderen van 0 t/m 3 jaar worden de volgende mogelijkheden geboden:

  • baby- en dreumesgroepen voor de allerkleinsten vanaf 0 jaar
  • peutergroep voor kinderen van 2 en 3 jaar (voorheen peuterspeelzaal)

Voor kinderen van 4 t/m 12 bieden we de volgende mogelijkheid:

  • Buitenschoolse opvang

Vind een reformatorische vestiging

Reformatorische kinderopvang - Kibeo